onsdag 24 september 2008

Off to Rhodes

Idag reser jag till Rhodos, där jag ska vara en vecka.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer det trots min frånvaro att droppa in lite funderingar från mig, tack vare möjligheten att publicera vid ett senare tillfälle. Det ligger alltså lite grejor i pipen som vi it-konsulter, brukar säga. Det betyder ungefär att "Jag jobbar på det och det är snart klart", när man pratar med kund.
I själva verket betyder det: "Visst, jag vet att du vill ha dina grejor gjorda så snabbt som möjligt, men ditt ärende ligger låååångt ner i min priolista."
I värsta fall så kan det betyda: "Jag har ingen aning om vad du snackar om och jag har endast en dimmig föreställning om vem du är."

I detta fall så betyder det dock att jag har förberett lite grejor som ni ska få läsa medan jag ligger i en solstol med en öl och nickar överseende åt ungarna som terroriserar någon poolvakt.

Emellertid kommer jag inte synas i kommentatorsfältet. Eller låt oss säga så här: Är det en bra semester så kommer jag inte att kommentera ett skit vad ni skriver. (Se det som en möjlighet!)

Ha det nu riktigt bra. Det ska jag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får en fin semester!

Anonym sa...

...*muttrar*...jag vill också sippa öl och leva på fruktsallad ett par veckor
*AVUND*

(översättning: ha det bra i solen :) )

Pysseliten sa...

Ojdå, nu när sommarvärmen äntligen ska komma till Sverige!
Jag har ställt fram solstolen på altanen och bunkrat god tjeckisk öl i kylen, det blir en toppenvecka!

Michadelica sa...

Hävv ö najs väjkäjschån!

Anonym sa...

Trevlig resa. Du får gissa dig till vilken låt det blir i "Veckans Queen".