lördag 28 februari 2009

Propplösaren

Och efter en dryg veckas ”nu är det ju nästan stopp i den här toaletten” samt ett par dagars ”men nu är det ju stopp i den här toaletten” så spolar vi nu lika friskt på båda toaletterna.

Ett par tag med den här var allt som behövdes. Att jag inte gjorde det istället för att blogga om eländet. Jag hade ju dessutom smått börjat fundera på om det var ett magsjukt djur som bosatt sig nere i avloppet och om det i så fall skulle gå på försäkringen. (eller kanske på nerverna, eller på plankan, eller för långt, eller på en promenad…)

Jag borde nog blogga mindre och göra saker på riktigt istället.

Tack i alla fall för stödet, och speciellt till Vardagslyx som gav mig namnet på ett undermedel, som hade inhandlats på måndag om vi fortfarande varit i avloppsnöd.

5 kommentarer:

Malin sa...

Hrrm, jag vill inte vara en glädjedödare, men det där redskapet har en tendens att förskjuta problemet. Stoppklumpen förflyttar sig helt enkelt längre ned i systemet och så småningom blir det stopp igen. Om du bor i ett äldre hus skulle jag rekommendera att du anlitar en firma som spolar ur systemet på allvar med högtryck efter att första ha kolla det.

Pseudonaja sa...

Jag bor i ett äldre hus... *suck*

Malin sa...

Nu avhåller jag mig (snällt) från att berätta hur det var i vårt förra hus (från 40-talet). Lika bra att stämma i bäcken, bara. Annars blir det lätt en hel liten flod av riktigt äckliga grejor...

Pseudonaja sa...

Vårt hus är byggt 1925...

Just nu funkar allt som det ska med avloppet. Kanske har vi bara köpt oss lite tid. Vi får se....

Hasan Malek sa...

Behöver ett personligt lån från en tillförlitlig lån företag, Instant Godkännande, inga säkerheter, Low rates, sedan Hasan lån företag är rätt ställe, vi erbjuder alla typer av lån till 2%. Om du är intresserad kan du kontakta oss via email på: hasanloancompany@gmail.com
hälsningar,
Mr Hasan M