fredag 27 februari 2009

Mina bloggläsare

För övrigt konstaterar jag att under gårdagen hade jag flest besökare sett över den senaste tvåveckorsperioden. Rubrikerna En förlovad förlovning? och Bajskris igen! lockade tydligen.

Hur ska jag tolka detta? Det kanske är så att många av er går omkring och småmyser över det faktum att Victoria ska gifta sig? Om det finns ett blogginlägg som kan misstänkas beröra denna lyckliga händelse, så skall det blogginlägget läsas och därmed basta!
Att ordet bajskris verkar ha stor dragning på er läsare, vet jag sedan tidigare. Uppenbarligen finns en stor fascination i min läsekrets över detta ämne, eller så kanske tillkom några extra läsare just tack vare bajskrisen. Välkomna är ni hur som helst. (Tror jag)

Jag vill heller inte bortse från att just kombinationen En förlovad förlovning? och Bajskris igen! kan vara hemligheten. Djupt rojalistiska VVS-fantaster har äntligen hittat ett hem. Just nu far adressen http://pseudonaja-minatankarblirdinatankar.blogspot.com runt i en lycklig sms-kedja bland Sveriges VVS-specialister. ”Här är vi bland vänner!”


En möjlighet återstår dock. Det kan vara anhängare av republik som surfat in här i tron att de båda inläggen hörde ihop.
”Kungafamiljen har uppenbarligen drabbats av en bajskris. Vad exakt en bajskris är vet jag inte, men det låter som något som jag vill ska drabba Kungen och hans gäng.”
Till er vill jag säga att det är fult att önska olycka åt andra. Några för många patésmörgåsar ihop med de där ostronen, som trots att de kom från hovleverantören i Östermalms Saluhall faktiskt luktade en aning skumt, kan sänka den säkraste mage. Att komma surfandes här med ett skadeleende på läpparna finner jag djupt osmakligt.

Oavsett så hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

1 kommentar:

Hasan Malek sa...

Behöver ett personligt lån från en tillförlitlig lån företag, Instant Godkännande, inga säkerheter, Low rates, sedan Hasan lån företag är rätt ställe, vi erbjuder alla typer av lån till 2%. Om du är intresserad kan du kontakta oss via email på: hasanloancompany@gmail.com
hälsningar,
Mr Hasan M