fredag 20 mars 2009

Luft i en vital del

Det kan vara en skröna i min bekantskapskrets, eller så har det verkligen hänt.

Det handlar det om en blomaffärsinnehavare som på fritiden sysslar med hundar. Hon har en hane som vunnit flera prestigefyllda utmärkelser på hundutställningar. Därför är han också eftertraktad som avelshund. Just den verksamheten blir alltmer lönsam, eftersom varje lyckad befruktning innebär att en stilig summa pengar finner sin väg ner i ägarinnans börs.

Åren går och hundens aptit på sex börjar minska. Det är liksom inte riktigt lika roligt längre. Han orkar inte så mycket. En del parningar blir inte av. Hur snällt tiken än ställer upp sig så är han ointresserad. Ibland blir det visserligen parning, men inga valpar.
Efter just ett par parningar som inte lett till något alls, inser hon fakta. Det är slut med den lukrativa avelsbusinessen! Detta slår henne när hon sitter på toaletten i sin blomsterbutik, och det tar hårt. Arg och besviken reser hon sig upp, rusar ut från toaletten och utropar besviket:

-Fan, den jäveln har bara luft i kuken!

När hon avslutat meningen är hon redan ute i butiken och knäpper sina jeans samtidigt som hon ställer sig bakom disken. När hon tittar upp så inser hon att det är ett par kunder där; kunder som hon inte hört komma in. Kunder som har sett henne rätta till kläderna samtidigt som hon konstaterat att någons kuk endast avger luft.
Ridå…


I samtal med Stefan, en meningsfrände i frågan om hur bra monarkin är för Sverige, kommer vi givetvis in på Victoria och Daniels förlovning.
Stefan säger att stackars Daniel inte bara har fått gå i prinsskola. Han har naturligtvis fått gå igenom en hälsoundersökning, och inte nog med det: Han har fått runka i en plastmugg!

Samtidigt som jag börjar gapskratta så inser jag ju att det inte är helt omöjligt att han just fått göra så. Daniels absolut viktigaste uppgift som prins är ju att se till att Victoria blir på tjocken, så att konungariket får en tronarvinge. Då duger det ju inte med en prins som skjuter lösa skott.

Vad tror ni? Har Daniel fått besöka ett labb eller snackar Stefan och jag bara skit?

När drottningen säger till Aftonbladet idag att Daniel är en väldigt trevlig man, menar hon i själva verket att Daniel är en väldigt fertil man?

5 kommentarer:

Mattias sa...

Nu kommer du inte att få något jobb inom hovet heller. Du har visst fullt upp med att göra dig omöjlig i alla läger.

Anonym sa...

Omöjligt är det ju inte, fast det känns ändå inte som något som skulle kunna tänkas vara aktuellt. Numera är ju fertilitetsklinikerna så skickliga så det räcker väl med ett par spermier per liter sperma för att ett kungligt ägg ska kunna befruktas?

Ullah sa...

Äggen skall väl också funka. Och livmodern. Osv osv.

Nonsensakuten sa...

Livmodern har nog Tarras redan godkänt. Den är nog okej. Hon kallas väl själv för hovets lilla livmoder.

Mrs Li sa...

En liter sperma och två frön, ja jäklar då får Danne ligga i...

Men nog har dom kollat upp honom. Förr fick man låna in en och annan avelshingst (läs dräng) i de kungliga äktenskapsbäddarna. Idag behöver man inte krångla till det så.

Dom kan väl adoptera!