söndag 18 januari 2009

Ska det vara så här?

I fredags tröttnade jag på att vänta utan att få besked. Jag ringde till företaget, där jag var på intervju i mellandagarna för att höra om jag var aktuell för tjänsten. Dels ville jag veta och dels tänkte jag att det skulle ge ett intryck av en person som är framåt.

Det var sent på eftermiddagen men ändå fanns personen som jag sökte fortfarande på plats. Han visste precis vem jag var. Man kunde dock höra typiskt fikarumssorl i bakgrunden, och han bad om att få ringa upp om tio minuter.

Nu har jag väntat i ungefär 2880 minuter. Tror ni att jag vågar lämna telefonen för en stund?

10 kommentarer:

Ullah sa...

Att lova att ringa upp och sedan inte göra det är så ENERVERANDE för den som väntar och framförallt så OPROFFSIGT av den som lovat. Nu vet du ju inte hur du skall göra - ringa upp igen (och låtsas som det regnar alt. riskera att uppfattas som tjatig) eller sitta kvar där och vänta? Håller tummarna för dig.

Tesa sa...

Så gick det till när jag fick mitt jobb så vem vet? Det kanske är positivt? Lycka till!

linda sa...

irriterande! hoppas du får besked snart.

förresten lockade du mig i fördärvet med semmelinlägget.
nu har jag ätit en, från finaste bageriet.
mums!

Mrs Li sa...

Men, hur mycket har du hunnit kluddra i telefonblocket nu då? 2800 minuter...hjälp vad irriterande. jag skulle absolut ringa upp och låtsats att jag har varit oanträffbar och nu bara ville rätta till det misstaget, nu när ni inte fick fatt i varandra.

Absolut. Ring. Vad skulle du kunna förlora på det? Det kommer inte avgöra saken. Och nåt lite positivt måste det väl betyda. Absolut. det är bättre att ta ut segern i förskott än att inte ha någon seger alls brukar jag tänka ;)

Men så är jag en negativ surjämte ,)

Mattias sa...

Sitt på stenen.

IA sa...

Tror att du vågar gå ifrån nu.. ;) Men ring tillbaka imorgon!

Howdy Sailor sa...

Ring och dra en nödlögn om att du själv varit borta och därför inte vet om han har försökt ringa. Då kan han ju fortfarande ljuga att han försökt ringa. Lycka till.

Mattias sa...

Du tycker att du förtjänar jobbet. Men förtjänar jobbet dig?

Pseudonaja sa...

Jag ska vänta till måndag eftermiddag. Sedan ringer jag igen.

Mattias: Det kan man fråga sig. Jag är väldigt skeptisk till folk som inte ringer upp. Å andra sidan har samtliga inblandade varit väldigt trevliga när jag träffat dem.

Pysseliten sa...

Mig lovade NN att ringa allra senast på torsdag em om jobbet, men jag fick vänta ända till ~15 på fredagen och då var jag så uppfylld av att jag inte fått det, att NN fick dra beskedet två gånger!