torsdag 15 januari 2009

Bloggträff / Reptilmässa (Uppdaterad)

Jag tänkte ta mig till Stockholm den sista lördagen i januari. Det som lockar är en reptilmässa som arrangeras i en tennishall i Solna.

Här sticker jag genast in en anekdot: I samband med en mässa på samma ställe för ett par år sedan kliver en man i 30-årsåldern in i lokalen. Det finns inte en enda tennisspelare där. Istället är hallen fylld med säljbord fullpackade med allehanda reptiler och tillbehör.
Hans ansiktsuttryck är först förvånat för att sekunden efter bli mycket vredgat. Han rycker tag i närmsta funktionär och frågar vad i hela friden detta ska föreställa. Detta är en reptilmässa, blir svaret.

– Men jag har bokat tid!
– Vi har hyrt hallen hela dagen så det har nog skett någon kommunikationsmiss mellan din klubb och dig.

Alla ormar och flera hundra besökare borde ha övertygat mannen om att han var ute i ogjort väder, men skam den som ger sig.

– Hör nu, grabben! Jag har den här tiden varannan lördag och jag är här för att spela. Jag vet fler som är på väg. Nu är ni så goda och utrymmer lokalen!
– Du får ta det med din klubb. Vi betalar en hög hyra för det här stället och vi är inte klara här förrän ikväll.

Efter att ha stått en stund och blängt argt lommade han iväg. Det kom inga fler tennisspelare den dagen.

För mig som håller på med ormar är det skoj att då och då besöka en reptilmässa. Dels kan det ju finnas något som måste köpas och dels är det skoj att träffa kompisar som har samma hobby som en själv.

Bloggträff?
Det är inte så att det skulle vara läge för en bloggträff på seneftermiddagen/kvällen den 31 januari någonstans i Stockholm? Jag skulle gärna komma. Finns det någon som nappar på idén och vet något bra ställe så meddela mig och sprid budskapet!

Uppdaterat: Nu är det officiellt. Länk

8 kommentarer:

Mrs Li sa...

Det åter trevligt!
Jag är på;)

Johnny sa...

En bloggträff vore kul. En lördag va?

Pseudonaja sa...

Det är en lördag!

Lotten sa...

Jag kommer. Snart publiceras en allmän påbjudan här.

IA sa...

Sorry lite väl långt bort för min del den helgen :(

Pysseliten sa...

Jamen vad roligt! Synd att vi just den dagen ska åka bil till ett konstmuséum 60 mil längre söderut. Men vi ska tänka på dig och alla bloggare!

Comvidare sa...

Jamenvafasen, jag har ju bokat in Gävle då! Och Gävle bloggar inte. Jag kommer att vara så avundsjuk att jag dör. Eller jag menar döööööör!

Ingen får skriva nåt om hur trevligt det var, bara om vem som tuggade med munnen öppen och vem som åt från andras kakfat. Sådetså!

Howdy Sailor sa...

Nä, till Stockholm åker jag inte. Men vi ses kanske ändå på en reptilgrej snart?

(Biblodamen har sorg över en död katt och kanske inte ringer på en vecka ...)