måndag 12 januari 2009

Hälsorapport den 12 januari

Idag har jag gjort upptäckten att det finns ett ställe i källaren, där jag är aningens för lång (176 cm) att gå upprätt. Jag gick inte runt med måttband och kollade höjden i källaren. Nej då, det finns roligare sätt.
Det finns ett rör, som gör en liten böj nedåt. Under det kom jag gående i rask takt. Det var lyckligtvis ett rör som var isolerat (troligen med asbest eller något annat spännande) så jag slog inte skallen speciellt hårt.
Vad som däremot hände var att fötterna liksom lättade från marken och jag satte mig på baken. Dumt nog satte jag även instinktivt ner vänster hand i golvet för att ta emot och det gjorde ont.
Nu försöker jag göra så lite som möjligt med vänsterhanden. Ordbehandla går fint, men det känns inte bra att böja den. Böja verb går dock bra.

Vad kan jag berätta mer? Jo, jag tycks ha fått samma magåkomma som barnen har haft i helgen. Man slipper att spy men … Äsch, jag tror att jag besparar er detaljerna.

Imorgon ska jag skriva mer om Astrid Lindgren. Nu blev ni allt förvånade, va?

6 kommentarer:

Susjos sa...

Krya på dej!
Hälsningar från en stukad fot!

Pseudonaja sa...

Susjos: Då gör vi så att du avstår från fotboll så får jag låta bli handboll.

Mrs Li sa...

Stackars dig! Hoppas det blir en friskrapport i morgon istället. Bli inte allt för Astridinfluerad bara. Då kanske du pillar in fullt med ärtor i näsan och äter jästa körsbär. det mår man inte bra av.

Min pappa (188 cm) upptäckte att det hängde en spark i förrådet på samma sätt som du upptäckte röret och fick sy ihop halva huvudet. När han kom in till akuten berättade han sanningsenligt att han hade fått en spark i skallen. Akutsyster ville att han skulle göra en polisanmälan.

Jag skulle vilja polisanmäla mitt garage för att det är så fullt med skräp och lätt kan vålla kroppsskador på vem som helst som vågar sig in där.

Tesa sa...

Aj som f-n! Får hoppas det släpper snart, handleder brukar inte gilla att få sådana plötsliga vikter, i den vinkeln och i den farten på sig.

Comvidare sa...

Jag både kräks och gör det andra. Och jag ber Gud förkorta mitt lidande när jag sitter på toan och gör det andra SAMTIDIGT som jag vill spy.

Jag behöver två toaletter, en näsa som inte känner lukt, en mun som inte känner smaker och ett par ögon som inte kan se.

Lady Stalker sa...

Illa med handen! Och magsjuka ... man tror att man ska dö! Hu vale. Krya på dig!

Vad skönt att du fortfarande klarar att böja verb! :-)