tisdag 21 oktober 2008

Vänta lite!

Just nu finns en ny kategori läsare på den här bloggen. Jag talar om dem, som väntar på att jag ska göra något alldeles speciellt.

Jag känner mig lite som kungen måste göra, när en skog av kameror med teleobjektiv riktas mot honom i samband med att han är ute och klipper något band eller slevar i sig något dyrt på en galamiddag.
I det senare fallet så kan det ju handla om att få en riktigt rolig bild om man har lite tur och tålamod. Tänk att knäppa bilden när kungen spiller sås på sin uniform eller blir plötsligt magsjuk likt pappan till den sämsta president som USA haft:Visst ser det för ett ögonblick ut som att Barbara Bush gör ett ärligt försök att kväva sin man? "Jag passar på nu i förvirringen som uppstått efter att den idioten spytt ner den japanske premiärministern."
Ja, tanken var god men hon skulle sökt sig neråt i släktträdet.

Hur som... Jag kommer att leverera snart. Till dess kan ni kolla hur det går till när jag bloggar.

4 kommentarer:

Comvidare sa...

Ser fram emot att se hur du tacklar det ämnet! OCH vilken utmaning du skickar vidare. Den kan bli nog så kul (inte för att jag vill öka pressen på dig eller så...).

Lady Stalker sa...

Låter spännande ... Ha nu inte för höga krav bara. *S*

Haha, visst ser det ut som om någon håller på att bi kvävd på filmen ...

Jag läste också texten om hur du gör när du bloggar. Helt underbart!
Kanske är jag en av de nyfikna som kikar in ...

Sangvinisk sa...

*flinar* Jag tror ärligt att hon försökte kväva honom men var är spyan? Kollat riktigt noga flera gånger nu men ser nada. Har månne några koppor satt sig på min hjärna, brukar ju vara rätt kräsmagad annars.

Nonsensakuten sa...

Barbara Bush är ju skön. Den enda i den familjen med lite attitude.