lördag 25 oktober 2008

Wall Street Shuffle - 10cc

Grattis till Michadelica som skrev något först. Rätt svar kom dock från Ullah, som visste att det var Wall Street Shuffle med 10cc.

Själv upptäckte jag 10cc relativt sent, dvs i slutet av 90-talet. Jag hittade skivan Deceptive Bends som jag tyckte var grym och köpte sedan en live-skiva från Japan från tidigt 90-tal. Första spåret är Wall Street Shuffle och den är ju ruskigt bra. Sedan kom I'm Mandy, fly me och den är ju nästan ännu bättre.

Ullah kommer snart att berätta för oss att den rätta line-upen med 10cc är originalsättningen och att Deceptive Bends plus det som kommit efteråt är ”10cc light”. Vi andra kan ju vissla lite och låtsas som att det regnar… ;-)

Här är då Wall Street ShuffleUllah: Om du fortfarande är kompis med mig så kan du väl maila din adress till mig så ska du få lite kvalitetsmusik på CD; dvs din vinst.

Ö-Helena: Vad såg du för live-musik?

5 kommentarer:

Ullah sa...

Vad roligt att få vinna, tack! Jag mejlar dig!

Ullah sa...

Nu har jag kollat på filmen du lade upp, ååååhhh vad söta de var! Noterade ni extratrummisen Paul Burgess som kallades in för att Kevin Godley skulle få möjlighet att sjunga mer? Han sjunger fortfarande gudomligt, kolla gärna upp hans nuvarande samarbete med Graham Gouldman (basisten) i GG06, även om hans yttre kan förändrats något till det sämre. Men här var det ju Eric Stewart som sjöng!!! Han tog väldigt illa upp av splittringen och pratade inte med Lol Creme (den charmige) på flera år, trots att de var gifta med två systrar.

Ö-Helena sa...

Lukas Stark och Bruksorkestern på Oceanen. Mycket kul och bra!

Pseudonaja sa...

ulla: Namnet Paul Burgess ringde en klocka. Jag kollade upp honom och de visade sig att han spelade vidare med 10cc efter att Creme och Godley hoppat av. Dessutom så han han även spelat med Camel, som är dunderbra.

ö-helena: En snygg hemsida har de dessutom. Jag såg violinisten på Rallys julshow på Trädgårn i vintras.

Ullah sa...

Paul Burgess är den ende jag kan tolerera i de nya uppsättningarna, eftersom han var med också tidigare.