lördag 11 oktober 2008

Reptilmässa i Kungälv den 18 oktober

Ett litet lördagsnöje den kommande helgen för folk i Västsverige skulle kunna vara ett besök på reptilmässan på Kvarnkullen i centrala Kungälv. Det kommer säljas en massa reptiler och terrarietillbehör. Även om man inte ska handla något så kan det vara skoj att titta runt lite.

För den fikasugne finns en kaffeservering. Säg hej och jag bjuder på en kopp kaffe! Mmmm, just det. Det finns också en mycket påtaglig chans/risk att man träffar mig där.

Öppettider: 10-14
Inträde: 30 kr

Välkomna!


Smyckesnok

8 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Kanske nåt för en flygande reporter? Själv har jag bara haft sköldpaddor av vattentyp, ej rödörade dock, utan så kallade målare. Den ena började käka på den andra när de var i ide och sen dog kannibalen av sorg när han blev ensam.

Pseudonaja sa...

Det kan absolutens vara något för en flygande reporter!

Uggi-muggi för vattensköldpaddor. Jag var reptilvakt åt en kompis en gång och i uppdraget ingick att lyfta ut sköldisarna ur deras pool och mata i separat behållare. De var sura och hundmaten (eller om det var kattmat) luktade blä. Jag matade hellre den två meter långa kobran...

Howdy Sailor sa...

Ja, de luktar apa. Fast de är oerhört söta. Det tycker jag för övrigt att ormar är också. Jag kramas gärna med ormar.

Ullah sa...

Åh, vad roligt! Synd att jag kommer att vara bortrest, annars hade det varit frestande att komma. Hade kunnat ta med några möss att utfodra kräken med.

Lady Stalker sa...

Det hade mina pojkar gillat! Dock bor vi ganska långt ifrån staden i fråga.

Annars kanske det där med kaffet hade lockat mig mer än reptilerna? ;-)

Comvidare sa...

Hur känner man igen dig då? Har du en reptil i kavajfickan?

Sangvinisk sa...

Comvidare det är ju bara att sikta in sig på den med bländande mannen med det vackraste leendet. Eller var det inte så??

Pseudonaja, låter ju lite lockande kan mera höra mig för vad man får för ansvar som förälder när barnen insett att orm är kanske just nu ett VÄLDIGT bra husdjur, när jag bestämt tackat nej till skorpionen du tjatat om. Åh vad jag vet än så länge är min helg fri.

IA sa...

Sorry den är jag och tävlar.. Man en fika på stan en efter middag när jag ändå är i "din stad" skulle vara trevligt!