söndag 12 oktober 2008

Vilse och osäker

Idag känner jag mig lite lost. Idag funderar jag på om jag någonsin kommer att få ett nytt uppdrag. Jag grubblar lite på när min chef kommer att börja prata om "uppsagd pga arbetsbrist".

Jag tänker att jag inte är ens säker på att jag vill ha ett nytt uppdrag. Vad skulle jag å andra sidan göra istället? Jag känner mig kreativ men vet inte vilket område, där det skulle kunna komma till nytta.

Ute är det höst och jag känner mig lost.

13 kommentarer:

Comvidare sa...

Kram!

Tesa sa...

Vad jobbar du med?

Ullah sa...

Vad jobbigt! Hoppas situationen klarnar snart.

Ullah sa...

Tanken på att Max Mosley är halvbror med Lord Moyne kan kanske pigga upp dig. (Apropå ditt inlägg nedan.)

Pseudonaja sa...

Comvidare & Ullah: Tack!

tesa: Jag är It-konsult. (web och databas)

Ullah: Trustor...

Ullah sa...

Visste väl det!

Har du förresten läst Det blåser på månen? (Bilden fick mig att tänka på den.) Roligare bok får man leta efter. När dina flickor blir lite större måste du läsa den med dem.

Tesa sa...

Konsult är lite värre kanske men fast arbete hade jag kunnat tipsa om ifall jag vetat det tidigare. I närheten av dig dessutom så vitt jag kunnat läsa mig till...

Jag kollar vidare...

Pysseliten sa...

Hua, känslan är lite läskig, jag var ju där i våras och hängde i ingenmansland, men då definitivt utan arbete! Trots ovissheten tyckte jag att det var lite spännande, förmodligen för självförtroendet var mycket bättre än året innan då jag nyligen disputerat. Bara man har lite i ryggan är det bättre läge. Jag tror du fixar det, du är kreativ!! JU!

Mrs Li sa...

En värmande höstkram ska du ha! Här kommer den ;)

Howdy Sailor sa...

Funderar du över detta på en söndag? Gå och mata dina reptiler istället! Eller pussa barnen och deras mor. Varför inte ordna ett kalas? Eller planera en resa till Norrbotten! Det finns så oerhört mycket att göra på en söndag, så varför grubbla om jobbet?

Michadelica sa...

Howdy Sailor: Har du totalt missat företeelsen "jobbrelaterad måndagsångest" som alltid infaller på söndagar (trots namnet), de där obehagskänslorna som kryper fram tillsammans med kvällningen? För mig som jobbar måndag-fredag är det mer regel än undantag i alla fall. :P

Pseudonaja: Det löser sig nog. Min andra halva (maken, alltså) är varslad (nej, han jobbar inte på Volvo, man kan visst varslas ändå) och visst, det är tungt att tänka på men ...det löser sig! Om inte annat får du väl börja leva på skrivandet, talang har du ju! :)

Lady Stalker sa...

It-konsult! Då har du en klar alternativ karriär: kåsör eller författare!

Anonym sa...

Vilken häftig bild!
Du kan ju alltid fundera på det där med att starta eget på sidan av din anställning. Sedan är det bara att säga upp sig när du är redo. *peppar*