onsdag 14 maj 2008

Kan Drifters så kan Beatles

Jag surfar åter in på roliga Katastrofala omslag och får se ett roligt omslag till en skiva med en grupp som heter Drifters.
På baksidan av konvolutet ser man denna bild.Den är ju skojig och väcker en del frågor. Varför tog man av sig kläderna är ju den mest uppenbara. Jag funderade lite vidare och undrar vad det blev av dessa musikanter. Finns Drifters fortfarande?
Jojomen, nog finns dom. Jag hittar deras hemsida och surfar dit för att kolla om medlemmarna har åldrats med stil.
Döm av min förvåning när jag inser att ingen från 1977 års upplaga av Drifters finns kvar. Det är helt andra gubbar och en tjej. (Man kan anta att det inte blir några fotosessioner i bar överkropp numera…)Frågan jag ställer mig är om detta verkligen är Drifters? Kan man fortsätta under samma namn när alla medlemmar är utbytta?

Uppenbarligen går det. Detta öppnar ju vissa dörrar som tidigare varit stängda. Varför inte återförena Beatles? Nu spelar det ju ingen roll att två av medlemmarna, hur gärna de än vill vara med, inte är tillgängliga. Paul och Ringo behöver vi inte heller kontakta. Vi kan ta svenskar istället. Då kan dom åka på folkparksturné varje jäkla sommar.

..........................

Så! Nu har jag ringt runt och fått ihop en ny line-up för Beatles. Vi träffades för en stund sedan och jag passade på att knäppa en bild på gänget i sina scenkostymer.
Jag tror att detta kan bli riktigt bra.
Jag inser att några av er kanske är överraskade över att Miljöpartiets Yvonne Ruwaida är med. Jag är ärligt talat lite överraskad själv, men det kan nog bli en frisk fläkt.

Kom ihåg var ni läste detta först!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Pleeeeeeeeeeeeeseeee... INTE Loffe, hjälp... jag kommer att drömma mardrömmar inatt - lovar... den karln är ju inte... hm... med alla hästar längre?
Må så grankott... ngn som undrar om du letat i din svarta själ nu, månne... grävt på djupet???

Pseudonaja sa...

Loffe är ju trummis och en ganska duktig sådan dessutom.

Anonym sa...

Ehhh... vet jag väl att han ÄR... men måste finnas massor mer att välja på än Loffe... urk...
Kan man då möjligen hänga ett skynke framför karln? Hm, och inhandla silvertejp och tejpa igen den stora munnen på honom... den han ALDRIG kan knipa igen - även om han SKA göra det...
ehhh... kinkig? Jag? hrm, tror jag inte ;)
Må så grankott...

Pseudonaja sa...

Om du kommer på en någorlunda känd, svensk trummis med mustasch, så ska jag allvarligt överväga att nyta ut Loffe.

Anonym sa...

hrm... Går det ok med att fd frun, död och begraven, tyvärr - var trummis? Och att sonen är trummis?
http://www.bossebson.com/
HAN har mustasch ;) Öh, tror han hade det sist också...
Både han och hon finns dock på bilder under någon länk... ;)
Sedan ska jag försöka fundera mera...
Må så grankott... dock är det väl som så - trummisarna syns ju aldrig till i mörkret och bakom som de sitter... hrm... funderar... ;)

Pseudonaja sa...

Hur vet man att scengolvet är plant?

Trummisen drägglar från båda mungiporna...