måndag 8 december 2008

Intervju 2

Det gick bra. Jag fick sagt det jag ville ha sagt. Jag lät bli att säga det som inte skulle sägas (vilket ibland kan vara väldigt svårt). Det var dessutom en trevlig intervju och de nästan två timmarna gick fort.

Vad som talar emot mig är att de antagligen inte behöver leta speciellt länge för att hitta en systemutvecklare, som är mer erfaren och tekniskt kunnig än vad jag är.

Vad som talar för mig är att jag har mycket erfarenhet från service/transportsektorn, vilket de verkade i nästan barnsligt förtjusta över, att jag kan börja hos dem omedelbart samt att jag är så jäkla trevlig.

I slutet av veckan får jag reda på om jag går vidare till nästa intervjuomgång.

Håll era knubbiga små tummar!

8 kommentarer:

Lady Stalker sa...

Jag håller mina LÅNGA OCH SMALA tummar. *Asg*

Klart du charmade dem. Åtminstone om du gav prov på att du har humor. Det kan väl ingen undvara?

Good luck!

Ullah sa...

Näää Ladyn, jag skulle ju säga det där om långa smala tummar! Men då håller jag min normalt utformade tummar då, hoppas det går lika bra.

Anonym sa...

Jätte bra, jag håller minst en tumme så slipper jag göra snorraketer uppe i Gällivare! Skönt att ha något att skylla på när jag vill snyta mig i nästdukar, som vanligt folk! *tack*
(och lycka till!)

Ulrika Good sa...

Av en händelse sitter jag här och filar naglarna när jag läser. Så jag håller mina välmanikyrerade tummar (och alla andra fingrar) för dej.

Comvidare sa...

Nejdu! Jag tänker då verkligen inte hålla tummarna. Du förstör plan om du ska gå omkring och vara otrogen på detta sätt. Jag såg din CV först. Du är paxad! Så det så!

Mrs Li sa...

Jag håller alla långa knubbiga benknotor för dig. Klart att det blir ditt! Jobbet!!

Medans du väntar kan du anta en utmaning på min blogg!

linda sa...

hoppas hoppas hoppas. jag fick mitt jobb framför andra med bättre meriter. charmade dem alldeles.

lycka till nu!

Pseudonaja sa...

Tack för glada tillrop och hållna tummar i alla modeller.

Comvidare: Dörren är verkligen inte stängd. Jag är försiktigt pessimistisk. De skulle genomföra 20 intervjuer. Det finns en stor risk att någon annan får jobbet.

Mrs Li: Jag antar utmaningen. Jag fixar det om ett par dagar.