torsdag 26 juni 2008

Dagens

Dagens +
Jag tar fram ett par byxor som inte använts på ett tag av mig. Känner i fickorna när jag drar byxorna på mig. Hittar en femhundring i bakfickan. Tjohej!

Dagens –
Mitt konsultuppdrag är uppsagt per den 31/8. Känns lite surt fast egentligen är jag glad. Jag hade redan börjat leta annat jobb på egen hand, men nu kommer min arbetsgivare att hjälpa till också. Kanske var alltså detta egentligen ett plus också.

3 kommentarer:

Comvidare sa...

Jag har ett jobb i Härnösand till dig. Fast jag vet inte om det passar dig när jag tänker efter. När jag tänker efter så kommer jag inte så långt. Jag känner ju inte dig. Trots att jag försöker. Tänka.

Pseudonaja sa...

Om det är ett jobb inom VVS så går det bort. Jag har aldrig fattat det där med rör och avlopp.
Dock kan jag tänka mig att mot en smärre ersättning skriva en risig blogg med usla Photoshop-fix.

Anonym sa...

Hm...
Det där plusset skulle INTE sitta helt fel just nu, nej. Lär nog dock inte ens hitta fram till en tjuga ens, suck... Ja, i någon ficka då... undrar om det ens finns i plånboken?
Minuset... Ja, ibland är minuset det som ger plus i kanten i slutänden...
Själv är man väl snart utan jobb? På måndag går halva sjukbidraget ut - och jag har INTE hört om jag fått förlängt än nej, bläää... Och efter sommaren - alla semestrar, dvs, skulle jag ev börja arbetsträna 25% förutom det jag jobbar 50%... I går fredag kom chefen när jag just satt mig vid kafferasten på förmiddagen... Ja, frågan var NÄR jag ville lägga mina timmar för arbetsträningen... Ingen panik meddelade han i nästa andetag fika lugnt... öhhh... vilken fikarast? den var väck ur min skalle... plötsligt ska man arbetsträna from 7juli... ja, iår... ingen myndighet vet om jag ens FÅR göra det - inget rahabmöte fixat - enligt fackligt håll MÅSTE det ske innan... alla säger nej, än... inte arbetsgivaren... kul?
Må så grankott... ngn om undrar var livet tar vägen - på något sätt... det försvann, eller?