tisdag 7 juli 2009

Sex i bilen

Den stora kvällstidningen tar upp ett mycket angeläget ämne: Sex i bilen.
Volvo och Renault är två bilar, som nämns som extra bra för bilsex. Jag är försiktigt skeptisk.

Den känslan förstärks när jag ser att man tydligen inte får ta av sig kläderna. Tittar man noga så ser man att han eventuellt faktiskt har hasat ner byxorna en aning. Hon däremot har trosorna (modell tantunderbyxa) långt uppe. Vad får de ut av detta?
Hon håller dessutom i ratten. Är bilen i rörelse? Vad gör hon med den andra handen? Växlar hon? Rattar hon i något intressant på radion? "Älskling, direktsändningen av partiledardebatten i Riksdagen börjar nu."

Det verkar trist att ha sex i bilen.

9 kommentarer:

perra sa...

Du var rätt kul du.
Men det är rätt trevligt med sex i bilen. Jag och frugan brukar avsluta med sex i bilen på väg hem från bilbingo. Rätt spännande! Då slipper man också bli avbruten av barna.
Vi har en Sharan. Skit bra bil för sånt.

Nonsensakuten sa...

Väldigt osexigt där på bilden, det verkar så mekaniskt. Mycket också beroende på att de båda turturduvorna saknar både ögon, öron, mun och näsa.
Fyra av fem sinnen väck, bara där...

Superkex sa...

Jag återkommer i ämnet om vi någon gång mot alla odds har sex i vår Renault.

Men liksom du är jag något skeptisk.

Idris sa...

Rolig text :)

Sex i bil är mer krångligt än värt besväret, däremot sex mot bilens utsida typ huven funkar - spec. om man är bil-sexuell :P

Comvidare sa...

Utsikterna för att ha sommarsex i min lil(l)a Corolla ser dystra ut även den här sommaren. Först måste jag trolla bort en femåring, sen måste jag hitta någon som inte tror (vet?) att det bara är tanter som kör Corolla.

Men om jag ser det från den ljusa sidan. Jag har haft sex flera gånger med samma uttryckslösa ansikte som på damen på bilden, så det momentet hyser jag stort lugn inför.

MzC sa...

Haha, intressant ämne. Jag tror dock inte du tycker det verkar trist, möjligtvis just det exempel som bilden visar... Nåväl, erfarenheten säger mig att saab 9-3 är ganska generös fram om man bara lutar sätet lite...

Howdy Sailor sa...

Jag förespråkar sex i parkeringshus istället.

Michadelica sa...

Grannen mittemot mig rekommenderar iaf inte att damen sitter åt andra hållet (dvs med ryggen mot ratten) efter att ha blivit väckt en natt av att det tutade rytmiskt och mystiskt. Det visade sig vara ett par som hade sex i bilen och damens rumpa kom åt tutan hela tiden. Det var innan jag flyttade hit så jag missade tyvärr spektaklet.

Mrs Li sa...

Jag har haft sex i bilen. Och det skämms jag för. Det är faktiskt olagligt. Det är därför det bara finns fem säkerhetsbälten.