tisdag 1 december 2009

Sweden Rock Festival 2010

Sweden Rock Festival har lite diskret presenterat sina första band för 2010. Tanken var nog att man skulle gå ut stort och berätta att Kiss blir den första headlinern, men man förlorade budgivningen till Stockholms Stadion. Ingen förlust, tycker jag. Trots att nya skivan fått bra recensioner så är Kiss idag endast ett skämt.

Bland de hittills klara banden sticker Saga ut. Jag har lyssnat på Saga från och till i över 20 år och sett dem två gånger live och de är hur bra som helst. Nu kommer de visserligen med en ny sångare men det funkat säkert ändå.Bigelf ska jag också kolla in.


Klara band för SRF 2010:

Bachman & Turner
Rick Springfield
Sabaton
D-A-D
Saga
Anvil
Unisonic
Mother’s Finest
Bigelf
Jörn Lande

4 kommentarer:

Isidor sa...

DAD såg jag live för några år sedan. Fy satan vilket gubbigt gäng med gubbrockare de blivit. Tragiskt, faktiskt...

Pseudonaja sa...

Isidor: Jasså var det så illa? Saga anklagades för att se ut som överåriga strandraggare i en recension i Göteborgs-Posten för några år sedan. Det värsta var att det låg en del i det...
Musiken var bra dock!

Nonsensakuten sa...

Ahh...Mothers Finest. Sköna. Och Big Elf är ju grymma, det är de där skäggiga gubbarna..eh, skit samma. Nästan alla på SRF är gubbiga och skäggiga så det var väl ingeh bra förklaring. Har dock för mig att de bär skägg. Märkligt nog.

Pseudonaja sa...

Det är hög medelålder både på och nedanför scen...
Brukar du åka till SRF? Ska du kanske åka 2010?