onsdag 14 oktober 2009

Mycket att göra

Hej på er,

Jag har uppdaterat den här bloggen sporadiskt, eller fläckvist, den sista tiden. Jag gillar ordet fläckvis. Det använder jag i betydelsen "inte så ofta" och inte som i fläckvis halka eller leoparden är ett fläckvist djur.
Jag använde det för första gången när jag behövde förklara för min lärare på databasutbildningen att jag skolade in dotter på dagis och därför skulle min närvaro de närmaste två veckorna bli fläckvis. Han skrattade och det gjorde jag också. Sedan dess är jag kompis med ordet fläckvis.

Det tar tid att ha en bebis att ta hand om, även om han är en snäll liten kille. Ovanpå det har jag haft två projekt som jag pysslat alltmer intensivt med de två senaste veckorna.
Dels har jag spelat in musik, vilket har varit väldigt roligt men också stressigt. Mer om det i mitt nästa inlägg som dyker upp ikväll eller imorgon.

Dels förbereder jag årets reptilmässa i Kungälv. Ni som har lust bör absolut bege er till Kvarnkullen i Kungälv nu på lördag. Våra öppettider är 10-14. Givetvis bjuder jag på en fika, om någon "härifrån" tittar in. Läs mer här om vad för sorts djur man kan förvänta sig att få se (och köpa!)

4 kommentarer:

IA sa...

Hembakat? ;)

Pysseliten sa...

Bra uttryck, jag kommenterar fläckvis och gillar att gå i stim! (som är mitt favvo-uttryck för en klunga människor)

Pseudonaja sa...

IA: Nej, det blir nog bara köpebröd...

Pysse: Vad använder du för uttryck för fiskar som rör sig i grupp? ;)

majoy sa...

Själv använder jag bara ordet fläckvis som i "fläckvist okysst..." ; )