måndag 21 mars 2011

Vem är vem?


Det är givetvis lätt att vara klok med facit i hand. Ändå vill jag att ni tar en titt på bilden ovan och försöker tänka er att ni inte hade en aning om vilka personerna på bilden är. Tänk er sedan att någon ställde er frågan: Vem av dessa tre tror ni har rest till Las Vegas för att rulla runt i sänghalmen med porraktriser (notera plural!), använt illegala substanser till ett värde som antagligen skulle räcka till att driva en svensk vårdcentral i ett par år, stått på ett hustak druckit ur en flaska märkt tigerblod och viftat med en machete och slutligen bitit sin arbetsgivare så hårt i handen att denne sagt upp kontraktet, kontakten och strukit honom från julkortslistan.

Det hade varit kul (och förvisso ganska tragiskt) om det var lillkillen, men givetvis skulle ingen vid sina sinnens fulla bruk gissa på honom.

Låt oss för ett ögonblick koncentrera oss på den till höger stående mannen i "trevlig" skjorta och med ett äppelleende som skulle kunna få omkull vilken dam över 50 som helst. Frisyren ser ut som något som en republikansk politiker skulle kunna ha, när han ställer sig i talarstolen för att deklarera hårdare tag mot brottslighet, muslimer, aborter och homosexuella.
Den knutna näven skrämmer ingen människa. Antagligen slår min 18 månader gamle son hårdare än den här mesen.
Känns det troligt att denna man skulle göra Vegas tillsammans med kvinnor som tjänar sitt uppehälle genom att nuppa på film? Knappast, va?

Kvar är herrn till vänster. Hans val av skjorta skvallrar om en mer "ledig" stil. Håret ser ut som om han på väg till fotosessionen kört MC utan hjälm. Visst, han ler men hur ler han? Är det ett leende hos en människa, som just har funnit Jesus och nu är på väg till barnhemmet med en stor säck leksaker?
Inte riktigt. Snarare är det leendet hos en man som har en flygbiljett till Las Vegas och ett knippe mobilnummer, som man kan ringa om man vill "ha lite kul".
Kanske kommer han hinna med lite gambling också…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men det känns som att herrn till vänster är den som har minst anledning att använda professionella damer. Fast det är väl kanske som han säger: "I pay them to leave..."

Pseudonaja sa...

Ja, jag antyder ofrivilligt att mr Sheen måste betala för sex. Det behöver han antagligen inte. Det är nog en fjäder i hatten för båda parter.
Var det Clark Gable som sa det där med "I pay them to leave" först? Det var i alla fall någon gammal stjärna.

PaljettenQ sa...

Jag tycker nog alla tre ser rätt plastiga ut... och den där knytnäven, håller han i något som har retucherats bort? En machete? :)

Pseudonaja sa...

Ja, eller en jättedildo. :)