fredag 18 juni 2010

Lite av varje som t.ex. Sweden Rock Festival

Jodå, här bakom en till synes stängd bloggbutik sitter jag och kurar.
Det mesta är sig likt. Jag stångas mot en arbetsmarknad, som vid blotta åsynen av mig, skriker som skrämda hundar och rusar iväg upp i skogen. Målsättningen att hitta något innan sommaren har nu ersatts av hitta något innan nästa istid.

Jag har varit på årets upplaga av Sweden Rock Festival. Höjdpunkter i år var Pendragon, Magnum och Saga. Lågvattenmärke var det myckna regnandet som dessutom kom i sällskap av blåst. Det är en väldigt dålig kombination. På tal om sällskap så hade jag förutom älskade lillebror lyckats locka med mig två rookisar. Dessa visade sig vara uppgiften så mogna att de stortrivdes och dessutom fick mig att stortrivas. Skoj!
De glada efterslängarna som jag kunnat läsa annorstädes kommer givetvis att beivras med hårda rapp av en käpp i 7/8-delstakt vid nästa möte.

Bilder? Bilder kommer senare. Jag måste bara få Photoshoppat dem lite. Jag ska se yngre och vackrare ut och de andra ska se försöksutskrivna och skalliga ut; dvs vi byter rätt av!

Sitt nu inte och titta på det där fjantiga bröllopet imorgon!

Puss!

2 kommentarer:

Pysseliten sa...

Johodå, om man kombinerar bröllop med bloggläsning blir det riktigt skoj!

Mrs Li sa...

Det är bra att du har bytt fokus. För det lär nog bli istid innan det blir sommar nästa gång. Så, ditt nya arbete närmar sig, fortare än vad du tror!